Met een uitgebreid team van 6 gespecialiseerde rundveedierenartsen staan wij 24/7 paraat. U kan ons steeds bereiken op het telefoonnummer +32 56 84 71 13 . We vinden het belangrijk om snel ter plaatse te kunnen zijn voor uw ziek dier, een keizersnede of een andere spoedeisende ingreep. De gezondheid van uw dieren, is onze prioriteit.  

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie zijn we in staat om in heel veel gevallen bijkomende tests gewoon bij jou op het bedrijf of bij ons in het labo uit te voeren. Ter plaatse bepalen van ketonen, calcium, diarree verwekkers, pens-pH, enzovoort. Ook echografisch onderzoek van de borstkast en de buik voeren we ter plaatse uit: de tijd tussen stellen van een diagnose en het opstarten van de gepaste behandeling wordt daarmee telkens drastisch verkort . 

Als dierenarts belast met de epidemiologische bewaking staan we uiteraard ook garant voor een correcte uitvoering en opvolging van het officiële werk. Ook in Frankrijk. 

Is je bedrijf gelegen in Zuid West-Vlaanderen of over de grens in Frankrijk of Wallonië dan kan je een beroep doen op onze diensten.