Het team van Rubovet bestaat uit 10 rundvee specialisten. Onze dierenartsen volgen continue bijscholingen onder het motto “levenslang leren”.  Zo hebben we voor heel veel verschillende disciplines de kennis gewoon in huis. Door ons uitgebreid kennisnetwerk en de nauwe samenwerking met universiteiten, hebben we goede contacten met andere rundvee specialisten in verschillende landen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een gepaste oplossing kunnen aanbieden op verschillende domeinen: diergezondheid, voeding en huisvesting 

Dierenarts Benjamin Demol

Ik ben geboren in Moeskroen maar woon nu in Mesen. Ik heb er altijd van gedroomd om dierenarts te worden. Mijn passie voor dieren is ontstaan op de boerderij van mijn grootouders en mijn oom. 

Mijn studies diergeneeskunde heb ik gestart in Louvain La Neuve. In 2014 ben ik afgestudeerd in Luik. 

Thuis spraken we Nederlands terwijl ik onderwijs in het Frans gevolgd heb. Daardoor ben ik beide talen machtig. 

Benjamin.Demol@rubovet.com

Dierenarts Bert Wallays

Ik ben van Zillebeke. In 2001 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke.

Mijn interesses zijn chirurgie, inwendige ziekten en individuele diagnostiek 

Bert.Wallays@rubovet.com

Brecht Moens

Ik ben Brecht Moens afkomstig uit Aalst en ben van jongs af geïnteresseerd in rundvee. Bij Rubovet werk ik als klauwverzorger voor melkvee en vleesvee. Mijn doel is om elk rund een mankvrij leven te geven.

Brecht.Moens@rubovet.com

Dierenarts Wim Ost

Ik ben Wim Ost, 28 Jaar. Ik ben geboren en getogen in Ninove. Al van kindsbeen af was ik geïnteresseerd in rundvee. Deze interesse werd vergroot tijdens mijn studies diergeneeskunde in Gent. In 2018 studeerde ik af als dierenarts. Ik ging direct aan de slag als dierenarts in de regio Ieper-Heuvelland.  Mijn interesses liggen bij  vlees- en melkvee. Zowel in  het ambulante werk als in  de bedrijfsbegeleiding. 

Dana Jennes

Ik ben in 2019 met onderscheiding afgestudeerd aan de Vives hogeschool in Roeselare. Bij Rubovet werk ik als administratief verantwoordelijke. Mijn taken zijn stockbeheer, bestellingen klaarzetten en administratie. Verder sta ik ook in voor het steriel maken van de materialen en de verwerking van de labostalen. 

Dana.Jennes@rubovet.com

Dierenarts Dieter Jonckheere

Al van jong af was ik ervan overtuigd dat ik dierenarts wilde worden. Op onze boerderij in Diksmuide is de interesse voor het vak alleen maar aangewakkerd. 

ik ben in 2018 afgestudeerd als dierenarts. Mijn interesses zijn voornamelijk:

Dieter.Jonckheere@rubovet.com

Isabelle Bordau

Ik vorm de vertrouwde stem aan de telefoon en het vertrouwde gezicht bij afhalingen in Ploegsteert als sinds de start in 1998 

Behalve voor de receptie ben ik ook verantwoordelijk voor de administratie. 

Isabelle.Bordau@rubovet.com

Dierenarts Jeroen Vermijlen

In 2005  ben ik afgestudeerd als rundveedierenarts aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke. 

Na omzwervingen in Canada, Duitsland en Luxemburg heb ik me gevestigd in Zonnebeke. Hier heb ik dierenartspraktijk Previvet opgericht. Dit evolueerde tot een dierenartsenpraktijk met 3 rundveedierenartsen. Previvet is in 2019 gefusioneerd met Rubovet. 

Mijn voornaamste interesses zijn: 

Jeroen.Vermijlen@rubovet.com

Dierenarts Sebastiaan Samyn

Toen ik 10 jaar oud was, wist ik al dat ik rundveedierenarts wilde worden. 

In 1998 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. 

Onmiddellijk na mijn afstuderen heb ik samen met Isabelle een praktijk gestart in Wulvergem. In 2019 is Rubovet gefusioneerd met Previvet. 

Mijn voornaamste interesses zijn pathologie van het individuele rund, chirurgie en diagnostiek.

Sebastiaan.Samyn@rubovet.com

Dierenarts Wim Vanhove

Ik ben afgestudeerd als dierenarts in 1996. Mijn specialisatie is de klauwgezondheid bij rundvee.  

Als docent geef ik mijn kennis en passie ook door aan de studenten dierenzorg van de hogeschool Vives Roeselare. 

Wim.Vanhove@rubovet.com

Dierenarts Marie Jonckheere

Ik ben samen met mijn collega Brecht Lannoo afgestudeerd in 2020 aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke. Als kind droomde ik er al van om dierenarts te worden. Ik kom uit een landbouwersgezin met varkens en akkerbouw in Dikkebus. Mijn dagelijks werk richt zich vooral op eerstelijnswerk zowel voor melk- als vleesvee.